Click here for Myspace Layouts

Thursday, 3 January 2013

My new year 2013

hye hye 2013 akhirnye kau datang jugak yee...
akhirnya tahun yang aku tidak tunggu2 sudah pon tiba .. arrgghh nak tahu kenape ? mana tak nya tahun nie umur aku dah 20 tahun kot dah x de satu kat depan tapi ada dua kat depan... haha tapi disebab tahun nie sambut kat melaka rasa berkobar2 pulak nak new year mana taknya hotel ada orang tanggung n duet minyak pon orang tanggung tapi makan sendiri2 la kalau makan pun org nak tanggung melampau la kan rasa mcm nak sepak2 la kan .. hahaha bile dalam kete aku mula la baca novel mmg aku abaikan la orang sekeliling hahah sampai dorg bengang ngn aku cakap aku x ujud ,, ade ke patut ish tak patut tak patut kan aku bukan sengaja kalau dah minat apa pun tak boleh ...
sampai2 jer lepak sat malam 2 g amik member kat melaka sentral n than ronda ronda melaka la apa lagikan pukul 11.40 pm jer kiteorg p dataran pahlawan nak tgk bunga api tapi bunga api kat dataran pahlawan lambat pukul 12.05 am baru stat ada bunga api sabar jer la kan.
esok nye bangun awal pagi konon2 nak mandi swimming pool la kan last2 x boleh sebab x pakai swimming sut .. haha buat malu jer ... last2 naik bilik sambung tidur kahkahkah ...
dah keluar hotel merayau 1 melaka lagi shopping sikit dah malam baru nak balik klang dalam kete aku kejenye tidor jer ;laaa pantang aku naik kete mesty aku nak tidor sebab 2 aku bawak novel untuk berjaga dari tertidor.. hahaha
' 2 pasal babah x nak bawak aku p jalan jejauh sebab nnty aku tidor .. hehehehe ayah yang memahami anaknya :D '

nak cerita pasal azam tahun nie kan sebenarnya aku tak fikir lagi tapi yang aku pasti dan aku yakin tahun nie aku akan mengubah cara hidup aku n aku pasti aku akan dapat apa yang aku ingin kan dalam hidup ini sebab titik permulaan aku baru bermula and aku sudah bersedia. 
WAIT AND SEE WHAT WILL I DO FOR MY FUTURE :D
INSYA'ALLAH.

a lot of memory that i have when i come to Melaka :)