Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 29 May 2012

family trip

assalammualaikum,,
nak story mory nie ari sabtu lepas kiteorg buat family trip ker sungai congkak .. hee :)
best gilerr banyak betul kenangan yang tercipta kat situ .. walaupun paksu boy tak sehat die tetap tunaikan janji  die utk bawak kami sekeluarga pergi berkelah .. hehe walaupun banyak kali sesat akhirnya sampai jugak ke tempat yang dituju .
terlampau excited tengok air terjun tak kira la sejuk ke ape ke acu,along n angah terus terjun dah lah sampai pagi mmg sejuk giler la kan air terjunnye kAN yang lain semua takut air .. hahaha seronok gilerrr
paksu boy,faiz n adek hidup kan arang tok masak BBQ . walid pulak rajin giler buat kan kolam utk kami yelah mane tak nye kitaorg mandi tempat yang cetik pastu walit kutip batu2 utk jage keselamatan kami .. sweet kan walid kitaorg .
lepas 2 umie buat persedian utk sambut birtday walit .. jahat giler dieorg kene kan walit kau kau nyeee .. bak kate nenek *walid korg 2 dah la rentong pastu korg calit arang pulak kat muke walid mmg x de hati dan perut*
kesian walit kiteorg kene mandi air busuk y acu buat pastu kene arang lagi .. hahahah .
and than time tok makan la kan . heee kene puji ngn atok masak bihun sedap .. hohhoho
kesian maki n atok asik kene campak jerrr 2 la takut air lagi kan dah kene campak ngn paksu bob ,fitry n faiz .
2 makannye org takut airrr ... yang x boleh bla main perang perang pakai pasir plk 2 sampai kaki adek luka .. hahahh dah macam budak2 dahh .. ainin pulak dok diam n than gelak sorg2 dah mcm org gile tapi best lepak ngn die .. SWEET MEMORY tapi paling kesin kat pak su boboy laaahh lepas makan terus tidor sampai petang org demam kann nasib nenek buat air asam jawa tok paksu ..
along,angah,acu,adek,umie,walid,paksu bob n faizz kalau dah jumpe air mmg tak la nak naik tapi kene jugak naik sebab atok dah memanggil2 suruh naik ...

nie maki ngn acu .. rentungkan dorg

nilah paksu boboy sian die demam..tidur jer

paksu bob.angah n paksu boy

saje snap ngn chef yg x bape terkenal .. huhuu

love yg baju putih 2 ATOK n baju biru FAIZ

tengok muke walit kene arang dah mcm x de rupa dahh hee :)

mereka

dari kiri umie,adek,along,acu n nenek

KELUARGA BAHAGIA
WALAUPUN ACIK,AFIQ N AZIQ X DAPAT JOIN SBB DORG KURANG SEHAT N ADE HAL YANG X DAPAT DI ELAK KAN MEREKA TETAP DIHATI KAMI ...LOVE YOU ALL

ALONG HARAP WALAUPUN NENEK DAH G U.S KITA TETAP FAMILY SAMPAI BILE-BILE . DON'T EVER FORGET THIS MEMORY N KENANGAN YANG KITA BINA BERSAMA :)
PLEASE I RELLY-RELLY LOVE YOU ALL <3<3<3<3<3<3<3

Friday, 4 May 2012

AKU BEBAS !!!!

assalammualaikum,
hye aku nak habak mai nie AKU SUDAH BEBAS BEBAS BEBAS ,,
hah nak tau kenape sebab aku dah abis FINAL EXAM untuk sem ini ...
fuuuhhhh gileee seronok bukan seronok jer beronok ronok ...
hahahahahah
hari nie la hari yang paling bahagia sekali sebab
 seksaan exam dah x de lagi huhuhu! dah la tidor pun tak cukup selama seminggu pulak tu
lepas nie dah boleh tidor puas puas hahahaha
alhamdulillah semua soalan boleh jawab dengan tenang nya , terima kasih allah

tak sabar sabar nak menunggu hari esok nak balik klang nak jumpe ADAM yang aku amat  mencintainya dan menyayanginya.
hanya allah saja yang tahu bertapa aku rindu pada nya ,,
gelak tawanya sering membuat aku lupa pada masalah aku sebentar aku hayal apabila bersamanya,
alhamdulillah aku bersyukur sgt2 sebab ada die di dunia nie, rugi apabila tidak dapat bersamanya semalam ,
dan tidak dapat menghadirkan diri ke rumahnya sempena hari  jadinya..

HAH NIE LAH ADAM yang pakai topeng 2 ,
yang baju hitam 2 pulak adek saya hasmy..
rindu gile kat duaorg nie <3<3<3

ADAM TUNGGU KETIBAAN MAK TEH :)
AMY TUNGGU KETIBAAN KAKAK :)

Wednesday, 2 May 2012

love you nenek !

assalammualaikum,

heeeee :)
pejam celik pejam celik dah nak abis final dah pun kan .. sekejap jer masa berlalu kan! abis final maka berakhirlah perjuangan nenek kat TPMC . along sedih sangat bile fikirkan apabila nenek tiada disisi kami tidak lama lagi.along risau sangat2 nek nnty sape nak dengar luahan haty along ni,sapa yang nak abis kan air liur nenek kalau bukan kami, sapa nak buat nenek nagis kalau bukan kami, nnty sape lagi nak kacau nenek kalau bukan ATOK,WALIT,UMIE,PAKSU BOY,PAKSU BOB,ALONG,ANGAH(1),ANGAH(2),ACIK,ACU N ADEK .lepas nie sapa yang akan jaga kami sebaik nenek . siang malam berjaga melayan kerenah kami n menjaga kami ketika kami sakit.sape nek ? sape nek kalau bukan nenek.. kami akan berasa sunyi bila nenek tiada dengan kami.along sedih masa cuti sem nie x dapat teman kan nenek kat hostel sementare nenek nak uruskan visa nenek kat sini.MAAFKAN ALONG NEK..xpe insya allah hari sabtu nie 1 hari kami akan berada disamping nenek . nenek nnty balik sabah tu hati2 yerrr lagi satu, bulan 9 nenek dah nak g US kan  jaga diri elok2,belajar rajin2 n nnty kenal kan along sorg mat salleh celop tau .. hahahah (gurau jer).
nenek nnty sekian lame nya kita x berjumpa kan , nenek jangan lupa keluarga nenek kat sini tau.kami semua akan merindui mu wahai nenek ku . pastu nnty kalau nak kawen jangan lupa jemput kami tau .

SUSAH UNTUK KAMI MELEPAS KAN NENEK SEBAB NENEK SELALU MANJA KAN KAMI , TAPI APAKAN DAYA NENEK TERPAKSA PERGI JUA...

hah nie la nenek saya yang jelita

(munawarah jamaludin)


hah kat sini ade atok,paksu boy,maksu gegurl,angah nenek n aku.


hah nie gambar keluarga tapi ada yang x de .

nenek,angah(2),atok n walit
acu , adek n along

INGAT ALONG SAYANG SANGAT-SANGAT KAT NENEK KU YANG JELITA NIE . <3<3<3
LOVE YOU MORE AND LOVE MY FAMILY IN TPMC ALSO :)