Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 29 May 2012

family trip

assalammualaikum,,
nak story mory nie ari sabtu lepas kiteorg buat family trip ker sungai congkak .. hee :)
best gilerr banyak betul kenangan yang tercipta kat situ .. walaupun paksu boy tak sehat die tetap tunaikan janji  die utk bawak kami sekeluarga pergi berkelah .. hehe walaupun banyak kali sesat akhirnya sampai jugak ke tempat yang dituju .
terlampau excited tengok air terjun tak kira la sejuk ke ape ke acu,along n angah terus terjun dah lah sampai pagi mmg sejuk giler la kan air terjunnye kAN yang lain semua takut air .. hahaha seronok gilerrr
paksu boy,faiz n adek hidup kan arang tok masak BBQ . walid pulak rajin giler buat kan kolam utk kami yelah mane tak nye kitaorg mandi tempat yang cetik pastu walit kutip batu2 utk jage keselamatan kami .. sweet kan walid kitaorg .
lepas 2 umie buat persedian utk sambut birtday walit .. jahat giler dieorg kene kan walit kau kau nyeee .. bak kate nenek *walid korg 2 dah la rentong pastu korg calit arang pulak kat muke walid mmg x de hati dan perut*
kesian walit kiteorg kene mandi air busuk y acu buat pastu kene arang lagi .. hahahah .
and than time tok makan la kan . heee kene puji ngn atok masak bihun sedap .. hohhoho
kesian maki n atok asik kene campak jerrr 2 la takut air lagi kan dah kene campak ngn paksu bob ,fitry n faiz .
2 makannye org takut airrr ... yang x boleh bla main perang perang pakai pasir plk 2 sampai kaki adek luka .. hahahh dah macam budak2 dahh .. ainin pulak dok diam n than gelak sorg2 dah mcm org gile tapi best lepak ngn die .. SWEET MEMORY tapi paling kesin kat pak su boboy laaahh lepas makan terus tidor sampai petang org demam kann nasib nenek buat air asam jawa tok paksu ..
along,angah,acu,adek,umie,walid,paksu bob n faizz kalau dah jumpe air mmg tak la nak naik tapi kene jugak naik sebab atok dah memanggil2 suruh naik ...

nie maki ngn acu .. rentungkan dorg

nilah paksu boboy sian die demam..tidur jer

paksu bob.angah n paksu boy

saje snap ngn chef yg x bape terkenal .. huhuu

love yg baju putih 2 ATOK n baju biru FAIZ

tengok muke walit kene arang dah mcm x de rupa dahh hee :)

mereka

dari kiri umie,adek,along,acu n nenek

KELUARGA BAHAGIA
WALAUPUN ACIK,AFIQ N AZIQ X DAPAT JOIN SBB DORG KURANG SEHAT N ADE HAL YANG X DAPAT DI ELAK KAN MEREKA TETAP DIHATI KAMI ...LOVE YOU ALL

ALONG HARAP WALAUPUN NENEK DAH G U.S KITA TETAP FAMILY SAMPAI BILE-BILE . DON'T EVER FORGET THIS MEMORY N KENANGAN YANG KITA BINA BERSAMA :)
PLEASE I RELLY-RELLY LOVE YOU ALL <3<3<3<3<3<3<3

7 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Replies
    1. kak munaa insya'allah ade rezeki nenek msty g ..

      Delete
  3. hmmm...kalau takde?? heeee....insha Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya'allah ada jangan risau k .. ade rezeki ade la

      Delete