Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 5 February 2013

Dalam 1 Hari

oh my god oh my god oh my god hari nie E keluar dengan member2 E . hari nie kiteorg cuci2 mata bagi bersih dekat times square , dari dalam tren kiteorg asik gelak jer . guess what! mak cik kat dalam tren 2 ber i u dalam fon x tau la dengan sape , abg sebelah die asik usya mak cik 2 jer .. kalau nak num mak cik 2 cakap jer la,, hahaha  hot kau jah ..
sampai2 je kiteorg serbu food court yg kat bawah tu yelah lapar kot dari pagi tak makan .. oh my god oh my god oh my god budak2 kat situ comel giler sampai kiteorg nak anak mcm 2... hahaha time makan ade lah sorg dak pompan nie asik tenung meja makan kiterg guess what die punye jalan2 last2 terlangar org depan die .. hahah malu giler kot die .. sampai nak beli air pon sorok2 muka haha and than ada satu meja akak2 nie dah la cantik mcm model tapi makanan jatuh atas baju kutip balik n suap dalam mulut ... Eeeeeuuuuuuuu ~~~~~~ disgusting ..
wow and than kiteorg g shopping cari hadiah for their boyfriend . tau tak nak cari hadiah tok boyfriend dorg dari tingkat atas sampai bawah kiteorg merantau ,, sakit kaki , tulang belakang , n sakit hati sebab tak jumpa2 hahahaha . mcm tadi la tgk cap ingat kan harga 9.90 last2 49.90 terkejut beruk dieorg lepas tu salesman 2 gelak2 kan dieorg nasib baik E kat depan ..
lepas 2 kiteorg lepak depan kedai baju believe it ada mamat cina nie nak usya my friend time i tinggal kan mmbr i dok sesorg kat situ . time we all come back mmbr i nak borak dengan die but melepas sebab kiteorg sampai ... hahaha lepas 2 ada pulak sekumpulan maknyah nie jalan oh my god oh my god oh my god mengalahkan model ,yg member i nie pon follow belakang nyah 2 sambil ikot gaya nyah 2 nasib baik nyah 2 tak nampak. lepas 2 kiteorg masuk 1 kedai baju lelaky mmbr i nak beli kan baju boyfriend die bentuk bunga2 sampai salesman 2 ingat baju tu utk die ,,, hahahaha lepas dapat semua 2 kiteog balik jalan kaki sampai hang tuah masa nak lintas we all terserempak dengan mamat nie ensm gile kot asik usya kiteorg  jer ... hahah tergoda mak nyah ... hahahaha

HAHAHAHAH HARI INI PENUH DENGAN KETAWA KAMI SAHAJA , SAJA BUAT AYAT MACAM NIE NAK TEST BOLEH JADI LISA SURIANI KE TAK ,,, HAHAHA


No comments:

Post a Comment