Click here for Myspace Layouts

Monday, 30 April 2012

MINGGU KETAMADUNAN ISLAM


assalammualaikum , 
sekian lame nya x update blog sebab terlampau buzy dengan pelbagai aktiviti akhirnya dapat jugak aku update ...heee :)
hah nie yang nak cerita ni pasal hari pertama MKI sampai hari terakhir MKI penuh dengan kegembiraan dah berakhir dengan air mata kegembiraan.Alhamdulillah semua nya berjalan dengan lancar setelah bertungkus lumus selama seminggu untuk program ini supaya berjalan dengan jayanya.,, hah lagi 1, kami tidak sangke program ini  banyak mendapat komen positif dari ramai pihak. 
alhamdulillah semua org memberi kerjasama yang cukup MONTOPPP sekali !!! 
Apabila berakhirnya program MKI maka berakhir lah tugas abg der sebagai president (PBM).

TAHNIA BUAT ABG ABDULLAH (ABG DER)

hah yang baju merah 2 lah abg hot !! haha presiden (PBM)

hah ni president dengan ex - setia usaha (pbm)

nie pulak aku ngn abg der

balkis n abg der

last bersama mereka

gambar keluarga kami ...

alep n abg der

gooldass 

malam mengemas SU

arrggghh !! sedih 

pembuat teratak

model 

kak andi n ogy

ehem ehem ehem ...

ni yusra n balkis
ini muke2 org kuat (MKI) lagi2 kak andi, kak aqie , naimah, yusra, kak muna, alif, balkis , akmal and ramai lagilah org kuat untuk MKI nie ...

semase nak tanggalkan teratak MKI ini ade beberapa org yang menitiskan air mata nya dan aku salah seorg nya kerana kami akan merindui teratak ini sebab teratak nie dah macam rumah kami selame seminggu tidor,duduk2 dan bersantai dah macam rumah sendiri...mana lah x rindu dan menitiskan air mata kan,!! heeee =D 

tapi alhamdulillah sambutan amat mengalakkan...
k la dah ngantok ni aku nak tidor dulu ... byee assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment